Какъв вид блуза да комбинирате различни видове поли
Какъв вид блуза да комбинирате различни видове поли

Има наистина голямо разнообразие от видове поли. Те са толкова различни, колкото можете да си представите и всеки тип изисква определена блуза, за да получите най-подходящата и приятна комбинация. Обикновено обикновено правило е, че ако полата е тясна, трябва да се избере по-голяма блуза и обратно - ако полата е голяма, блузата трябва да е върху тялото и якето трябва да е стегнато. Все пак, нека да разгледаме някои от най-честите комбинации и да ги помним, за да постигнем перфектната визия.
            КЛАСИЧЕСКИ ПРАВА ГРИЖИ В РЕГУЛАЦИЯТА. Ако е твърде формално, счупете го с красива едноцветна блуза или чиста тениска. Добавете яке, отделни бижута и обувки с висок ток, които ще завършат облика.
            СИНЯ ГРИЙ С НИСКО НАПРЕЖЕНИЕ И ДЪЛЖИНА ПО КОЛЕЛА. Обикновено това е мека вълна и ние го предпочитаме през по-хладните месеци, но може да бъде и лен. Най-добре е с елегантна поло, без ръкави, за да получите силуета. Той съчетава красиви ботуши с електричество или без електричество.
            ЗЕЛЕНА ГОРЕЩА КОЛОНА С ОБЕМ В ДОЛНАТА ЧАСТ. Тя е най-добре с бяла риза и деним или джинси яке, което е в точния тон с пола. Това постига баланс между преградата и горната част на силуета.
            ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДЪЛГОВИ ГОЛЕВЕ НА ДОБРОВОЛНИТЕ. Комбинирайте го с дебела блуза, която има обем само в ръкавите и зрелищни, цветни бижута. Това ще ви направи по-високи, дори ако имате ниски, отворени сандали, които обикновено работят с този модел.
            ЛИСТОВКА ЗА ОПАСНОСТ. Малцина от нас могат да си позволят да го носят, но ако сте слаби и високи - това е вашият модел. Винаги го комбинирайте с ефирен дантелен връх или друга фантазия декорация. Високите сандали са задължителен елемент на това виждане. Това ще ви даде красив ежедневен инвентар, който можете да облечете и върху купон.
            МАГАЗИНА НА СТРЕЛЕНО ДЯСНО ИГРИ. За да го носите, вие също се нуждаете от хармонично тяло, защото подчертава всяка крива. Обикновено изглежда най-добре да се комбинира с по-голяма блуза или широк ръкав. Ако все пак искате да го комбинирате с дебела блуза, добавете по-голям аксесоар към горната част, за да балансирате нещата и да добавите силата на звука.
            СМЪРТ, БОГА И ЛЕГЕНДАТА. Ако моделът ви е предпочитан, поставете блуза или риза на тясна дантела нагоре. Не забравяйте, че винаги се стремим да откупим силуета, за да добавите някои по-високи обувки или сандали. Модна жена
            Когато говорим за цветови комбинации, имаше доста лекомислено начина да ги комбинираме напоследък. И все пак, не експериментирайте твърде много в тази област, за да получите комична, вместо хубава визия. Пол и блуза изглеждат много добре в един цвят, но с различна цветова наситеност. Комбинацията от топъл и студен цвят също е печеливша. Два ярки, топли цвята оптически ще поставят допълнително килограм върху тялото ви, а две охладителни нюанси могат да ви направят безлични и ненатрапчиви в очите на другите. Никога не превишавайте количеството бижута и прекалено косматият прическа или грим. Следвайте нашите съвети и вижте промяната, която ще се появи в теб в много кратък период от време.